Altid et trygt køb

At købe ny bolig er en stor beslutning. Der er mange overvejelser forbundet og meget at tage stilling til undervejs i processen. Hos Ikano Bolig er vi med dig hele vejen. Fra det første åbent hus-møde til beslutningen om at flytte ind i dit nye hjem gør vi hele din købsproces mere tryg. 

Er du interesseret?

Når du finder en bolig på vores projektsider, som du er interesseret i, så har du mulighed for at tilkendegive din interesse over for vores mæglere.

Et trygt køb

Efter at du har vist
interesse for en bolig, er du løbende i kontakt med vores mæglere. De sørger
for at sende dig relevante informationer
 og oplysninger, så du er opdateret på projektet.

Klar til at flytte ind

Når købsaftalen er underskrevet, og det er tid at flytte ind i dit nye hjem, er vi med dig til en gennem-
gang af boligen
, for at sikre at alt er, som det skal være.  

Er du interesseret?

Når du har fundet det område eller det rækkehusder passer til dine ønskerhar du mulighed for at fortælle vores mæglere, at du er interesseret. Hos dem kan du booke en fremvisning og høre mere, så du er opdateret påhvad der sker.  

 • Sådan viser du interesse

  Når du vil vise interesse for et projekt eller et rækkehus, gør du det under Se boliger. Vi sender dig en bekræftelse på mail med mere information.

 • Kom til åbent hus

  Du er velkommen til at komme til åbent hus i vores udstillingsboliger i Greve og Hillerød hver søndag eller booke en personlig fremvisning med vores mægler. Du kan også se salgskatalog, tilvalgskatalog og materialekatalog under hvert projekt.

  Se kataloger for Hillerød her >

  Se kataloger for Greve her >

  Tip! Modtager du allerede nyhedsbreve fra os, får du automatisk besked om nye projekter og kommende salgsstarter på nye etaper i de områder, vi bygger i. 

 • Sådan reserverer du en bolig

  Når du har fundet din drømmebolig, kan du reservere den hos vores mægler, mens du bliver godkendt til købet i banken. Du har også mulighed for at underskrive en købskontrakt med det samme, hvis du vil være sikker på, at boligen skal blive din. 

  Hvis din drømmebolig ligger i Greve, skal du ringe eller maile til Mariann Trolledahl med bolignummeret.

  Hvis din drømmebolig ligger i Hillerød, skal du ringe eller maile til Louise Hartmann med bolignummeret.

  Husk! Som køber har du altid 6 dages fortrydelsesret, efter du har underskrevet en købskontrakt. 

Et trygt køb

Når du køber en bolig hos os, er du løbende i kontakt med vores lokale mæglere om projektetDe sørger for at sende alle relevante oplysninger og informationer om boligen til dig på mail, så du altid er opdateret. Herunder kan du læse mere om et trygt boligkøb hos os.   

 • Tilvalg til indretning

  Når du flytter ind i dit nye hjem, er det vigtigt, at boligen er indrettet præcis, som du drømmer om. Ønsker du at give din nye bolig et personligt præg, så har du mulighed for at foretage forskellige tilvalg. Vi sørger for at sende dig et tilvalgskatalog og inviterer dig til et indretningsmøde i IKEA, hvor vi sammen gennemgår dine muligheder. 

Klar til at flytte ind

Når købsaftalen er underskrevet, og det er tid at flytte ind i dit nye hjem, er vi med dig til gennemgang af boligen, for at sikre at alt er, som det skal være. Det kan du læse mere om her.  

 • Gennemgang af din nye bolig før indflytning

  Før du flytter ind i dit nye hjem, får du mulighed for at gennemgå boligen sammen med os for at sikre, at alt er i orden.

 • 1 års gennemgang

  Efter første år i din nye bolig, foretager vi en 1-års gennemgang sammen med digVi kigger efter garantifejl i alle rumder kan være opstået siden gennemgangen, da du overtog boligen.  

 • 5 års gennemgang

  Fem år efter indflytning besøger vi dig igen for endnu engang at følge op på eventuelle fejl og mangler, så du fortsat har et hjem uden defekter.  

Vil du købe en bolig?

En Ikano bolig er gennemtænkt fra gulv til loft, så du får mest muligt ud af dine kvadratmeter.