Altid et trygt køb

At købe ny bolig er en stor beslutning. Der er mange overvejelser forbundet og meget at tage stilling til undervejs i processen. Hos Ikano Bolig er vi med dig hele vejen. Fra det første åbent hus-møde til beslutningen om at flytte ind i dit nye hjem gør vi hele din købsproces mere tryg. 

Tilkendegiv din interesse

Når du finder en bolig på vores projektsider, som du er interesseret i, så har du mulighed for at tilkendegive din interesse over for vores mæglere.

Et trygt køb

Efter at du har vist interesse for en bolig, er du løbende i kontakt med vores mæglere. De sørger for at sende dig relevante informationer og oplysninger, så du er opdateret på projektet.

Klar til at flytte ind

Når købsaftalen er underskrevet, og det er tid at flytte ind i dit nye hjem, er vi med dig til en gennem-
gang af boligen
, for at sikre at alt er, som det skal være.  

Tilkendegiv din interesse

Når du har fundet en bolig, der passer til dine ønskerhar du mulighed for at fortælle vores mæglere, at du er interesseret i projektet. Herefter får du tilsendt relevante informationer, så du hele tiden kan holde dig opdateret på, hvad der sker.  

 • Sådan tilkendegiver du din interesse

  Ønsker du at tilkendegive din interesse for et projekt eller en specifik bolig, kan du gøre dette på vores projektsider. Vi registrerer, at du er interesseret og sender dig herefter en bekræftelse på mail med mere information om projektet. Projektsiderne finder du under Se boliger.

 • Kom til åbent hus – på dine vilkår

  Har du vist interesse for en bolig, så informerer vi dig i god tid om datoen for salgsstart med en invitation til åbent hus. Du bestemmer selv, om du vil komme til åbent hus i enten vores salgspavillon eller udstillingsbolig eller på egen hånd booke en personlig fremvisning med vores mægler. Åbent hus foregår på dine vilkår, så du kan føle dig tryg.  

  Tip! Modtager du allerede nyhedsbreve fra os, får du automatisk besked om nye projekter og kommende salgsstarter på nye etaper i de områder, vi bygger i. 

 • Sådan reserverer du en bolig

  Når du har fundet den bolig, du drømmer om, kan du reservere den hos mægler, mens du bliver godkendt til købet i banken. Du har også mulighed for at underskrive en købskontrakt med det samme, hvis du vil være sikker på, at boligen skal blive din. 

  Husk! Som køber har du altid 6 dages fortrydelsesret, efter du har underskrevet en købskontrakt. 

Et trygt køb

Når du køber en bolig hos os, er du løbende i kontakt med vores lokale mæglere om projektetDe sørger for at sende alle relevante oplysninger og informationer om boligen til dig på mail, så du altid er opdateret. Herunder kan du læse mere om et trygt boligkøb hos os.   

 • Tilvalg til indretning

  Når du flytter ind i dit nye hjem, er det vigtigt, at boligen er indrettet præcis, som du drømmer om. Ønsker du at give din nye bolig et personligt præg, så har du mulighed for at foretage forskellige tilvalg. Vi sørger for at sende dig et tilvalgskatalog og inviterer dig til et indretningsmøde i IKEA, hvor vi sammen gennemgår dine muligheder. 

Klar til at flytte ind

Når købsaftalen er underskrevet, og det er tid at flytte ind i dit nye hjem, er vi med dig til gennemgang af boligen, for at sikre at alt er, som det skal være. Det kan du læse mere om her.  

 • Gennemgang af din nye bolig før indflytning

  Før du flytter ind i dit nye hjem, får du mulighed for at gennemgå boligen sammen med os for at sikre, at alt er i orden.

 • 1 års gennemgang

  Efter første år i din nye bolig, foretager vi en 1-års gennemgang sammen med digVi kigger efter garantifejl i alle rumder kan være opstået siden gennemgangen, da du overtog boligen.  

 • 5 års gennemgang

  Fem år efter indflytning besøger vi dig igen for endnu engang at følge op på eventuelle fejl og mangler, så du fortsat har et hjem uden defekter.  

Vil du købe en bolig?

En Ikano bolig er gennemtænkt fra gulv til loft, så du får mest muligt ud af dine kvadratmeter.