En del af IKEA-familien

Ikano Bolig hører under Ikano Group koncernen, der oprindeligt blev startet af grundlæggeren af IKEA, Ingvar Kamprad. I 1988 blev Ikano Group en selvstændig koncern, som i dag ejes af familien Kamprad.  

Et trygt sted at bo

Hos Ikano Bolig udvikler vi boligkvarterer med fokus på fællesskab. Vi ved, at det kræver et stort engagement at skabe levende boligområder, hvor mennesker føler sig hjemme. Derfor tænker vi også udenfor hjemmets fire vægge, når vi udvikler boligerne og forholdene i boligområderne. Det handler nemlig ikke kun om livet i husene, men også livet omkring og imellem dem.

Vores vision 

At udvikle boligområder, der skaber mulighed for en bedre hverdag. 

Vores opgave  

At forenkle hverdagen for de mange mennesker, så de kan fokusere på at leve livet.  

Vores koncept 

Vi bygger boliger, der bringer mennesker sammen og giver dem en bedre hverdag.  

Hjem til attraktive boligområder 

Hos Ikano Bolig bygger vi boligområder med et stærkt fokus på nabofællesskab og socialt engagement. Vi arbejder omhyggeligt ud fra lokalområdets forhold, lytter altid til, hvad der er bedst for byen, og udvikler moderne arkitektur, der passer ind i bybilledet.  

Lige nu tilbyder vi attraktive boliger i Hillerød og Greve, men i fremtiden vil vi også tilbyde boliger andre steder i landet. 

Læs mere om områdeudvikling 


Vores værdier

Ikano Bolig arbejder vi ud fra et sæt definerede værdier, der er baseret på sund fornuft, enkelhed, samarbejde og mod på at turde være anderledes. Disse værdier understøtter vores løfte om at tilbyde boliger på fair betingelser.