Startet af grundlæggeren af IKEA

Ikano Bolig hører under Ikano Group koncernen, der oprindeligt blev startet af grundlæggeren af IKEA, Ingvar Kamprad. I 1988 blev Ikano Group en selvstændig koncern, som i dag ejes af familien Kamprad.  

Et trygt sted at bo

Hos Ikano Bolig udvikler vi boligkvarterer med fokus på fællesskab. Vi ved, at det kræver et stort engagement at skabe levende boligområder, hvor mennesker føler sig hjemme. Derfor tænker vi også udenfor hjemmets fire vægge, når vi udvikler boligerne og forholdene i boligområderne. Det handler nemlig ikke kun om livet i husene, men også livet omkring og imellem dem.

Vores vision 

At udvikle boligområder, der skaber mulighed for en bedre hverdag. 

Vores opgave  

At forenkle hverdagen for de mange mennesker, så de kan fokusere på at leve livet.  

Vores koncept 

Vi bygger boliger, der bringer mennesker sammen og giver dem en bedre hverdag.  

Kom hjem til et hyggeligt
og trygt boligområde

Vi bygger boligområder med et stærkt fokus på nabofællesskab og socialt engagement. Vi arbejder omhyggeligt ud fra lokalområdets forhold, lytter altid til, hvad der er bedst for byen og udvikler moderne arkitektur, der passer til området.  

Lige nu tilbyder vi moderne og kubiksmarte hjem i Hillerød og Greve, men i fremtiden vil vi også tilbyde boliger andre steder i landet. 

Velkommen til det gode fællesskab 

Vores værdier

Ikano Bolig arbejder vi ud fra et sæt definerede værdier, der er baseret på sund fornuft, enkelhed, samarbejde og mod på at turde være anderledes. Disse værdier understøtter vores løfte om at tilbyde boliger på fair betingelser. Vi har tre grundlæggende værdier og vores løfte vejleder os i måden, vi i Ikano Bolig driver virksomhed på.

Vi går aldrig på kompromis med vores værdier

 • Sund fornuft og enkelhed

  Sund fornuft og enkelthed er en del af vores smålandske arv og vores kultur. Det handler om at være os selv og forholde os tæt til virkeligheden. At forstå vores kunders behov og finde måder, vi kan forbedre deres hverdag på.

  Vi vil drive forretning på en enkel, jordnær og omkostningsbevidst måde. Det handler om at skære unødvendige processer fra, være praktiske og bruge vores sunde fornuft til at løse problemer.

 • At arbejde sammen

  Vi lytter til vores kunder, kollegaer og samarbejdspartnere for at blive klogere, og vi mener, at det at lave fejl og lære af dem er med til styrke vores virksomhed.  

  Det drejer sig om at give mulighed for en bedre hverdag. Arbejde tæt sammen med entusiasme, anerkende hinandens daglige indsats og fejre vores succeser. På den måde får vi mod til at søge og finde bedre måder at arbejde på.

 • At turde være anderledes

  Det, der gør os unikke, er, at vi prøver at gøre tingene anderledes. Vi drives af nysgerrighed og stræber konstant efter nye og bedre måder at arbejde på og udfordre de etablerede. 

  Men husk: Det betyder ikke altid, at vi skal skabe nyt. Det kan betyde, at vi genbruger gode løsninger. Alt sammen for at forbedre og forenkle vores kunders hverdag. I bund og grund kan vi gøre alt det, vi gør i dag, en lille smule bedre i morgen.

 • På fair betingelser

  Hos Ikano Bolig spørger vi altid os selv ”Er dette på fair betingelser?” Vi efterlever vores løfte - på fair betingelser - fordi vi arbejder langsigtet og ønsker at skabe vedvarende relationer.

  Ikano Bolig er en ansvarlig virksomhed, en fair arbejdsgiver og en god nabo i lokalområdet. Vi arbejder for en bæredygtig fremtid ved at tage ansvar for de økonomiske, sociale og miljømæssige aspekter relateret til vores virksomhed. Vi gør en ekstra indsats for at støtte udvalgte sociale initiativer, hvor vores hjælp kan gøre en forskel.