Vi tænker uden for væggene

Vi vil være mere end en virksomhed, der bygger boliger. Derfor tænker vi nyt og anderledes og prioriterer ikke kun livet i husene, men også livet omkring og imellem dem. Det bliver bedst, når vi arbejder sammen med vores kunder, kommunerne og andre aktører. Vi vil bidrage til boliger, der forenkler folks hverdag.

Ikano Bolig er der, hvor folk vil bo. Her bygger, ejer og administrerer vi boligområder og bidrager til bæredygtige kvarterer. For os som boligudvikler kræver det et stort engagement at skabe levende boligområder. Vi er omhyggelige med udformningen af boligerne  og forholdene i området. Med sund fornuft og enkelhed arbejder vi for at være en god samfundsaktør og leve efter vores løfte: på fair vilkår.

Vores værdier og løfte 

Vi vil have, at vores kunder, partnere og kollegaer vælger os for, hvad vi står for, hvad vi leverer, og hvordan vi leverer det.

Tre grundlæggende værdier styrer alle Ikano aktiviteter: sund fornuft og enkelhed, samarbejde og mod til at gå egne veje. Disse værdier understøtter vores løfte: på fair vilkår.

Vi søger efter jord i København og omegn

Vælger du Ikano Bolig i forbindelse med dit jord- og ejendomssalg, får du en partner, som lægger vægt på fair vilkår, sund fornuft og enkelhed. Du drager desuden fordel af Ikanos store netværk og erfaring med at bygge for folk med normale indkomster.

René Brandt

Administrerende direktør Ikano Bolig

+45 5154 1155

Tilføj kontakt