Fokus på områdeudvikling

Hos Ikano Bolig skaber vi boligområder med fokus på fællesskab og socialt engagement. Vi tager altid udgangspunkt i lokalområdets forhold og udtryk, lytter altid til, hvad der er bedst for byen og udvikler moderne og bæredygtig arkitektur, der passer ind.  

 En boligudbyder, du kan stole på 

Ikano Bolig er startet af grundlæggeren af IKEA, og derfor kan du stole trygt på os. Uanset hvordan boligmarkedet opfører sig, går vi aldrig på kompromis med vores løfte om fair betingelser, og vi ønsker, at kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere skal vælge os for det, vi står for, det vi leverer og måden, vi leverer det på.

 Startet af grundlæggeren af IKEA

Ikano Boligs historie starter i 2017 i Danmark. Men den starter egentlig meget før. Vi er en del af Ikano Gruppen, som er startet af grundlæggeren af IKEA. I Sverige har vi under navnet Ikano Bostad bygget og administreret boliger til de mange mennesker siden 2005. Vi har derfor mange års erfaring med boligudvikling i ryggen.

 For de mange mennesker 

Vi har stor erfaring med at bygge kubiksmarte, gennemtænkte og funktionelt indrettede ejerboliger med større boligkomfort til en fair økonomi takket være mere plads på færre kvadratmeter. 

 Med omtanke for byområdet 

Vi føler et stort ansvar for udvikling og forvaltning af de boligområder, vi skaberDerfor arbejder vi altid ud fra lokalområdets forhold og udvikler arkitektur, der passer ind og som er til gavn og glæde for området. 

Aktuelle boligprojekter

Her får du et overblik over aktuelle boligprojekter.  

Hillerød 

Området i Cirkelbuen kommer til at bestå af 39 rækkehuse, 29 parcelhuse og 84 lejligheder.

Greve

Området i Tværhøjgård kommer til at bestå af 230 rækkehuse i 1 og 2 plan.