Greve Kommune, Sjælland

Greve etape 1

4 værelser, 90 m²

Indflytnings­klar

Til salg

Om boligen

Fakta

Indflytning Indflytningsklart
Nummer 12
Boligtype Rækkehus
Etager 1
Værelser 4 værelser
Kvm 90 kvm
Pris 3.145.000 kr.

Fremtid, fællesskab og plads til livet

Velkommen til et boligprojekt indrettet i samarbejde med IKEA. Her er der plads til at leve
livet sammen med dem, du holder af. I et område med rigt kultur- og fritidsliv og med kun
en halv time til København. Velkommen til Tværhøjgård – 232 rækkehuse i både 1 og 2 plan.

Er tiden inde til at flytte ud af byen? Drømmer du om at kunne åbne stuedøren og sende dine børn ud i haven? Over til naboen uden at krydse befærdede veje? Eller har du det lige omvendt og er træt af at slå 200 kvm græsplæne og feje sne på 50 meter fortov Tværhøjgård rummer muligheder for de fleste. Og her er plads til de fleste.

Samværet mellem beboerne, og gerne hele nabolaget, spiller en vigtig rolle i Tværhøjgård. Vi arbejder fx sammen med Greve Kommune om at skabe et bydelshus, der kommer til at danne den fysiske ramme om fællesskabet og de interesser, der går på tværs. Bydelshuset kræver godkendelse af ny lokalplan for bydelshuset. Tværhøjgård ligger i det nordlige Greve. Tæt på byen, men også i grønne omgivelser. Her er ca. 5 minutter til Greve Station på cykel, og med et udbygget stisystem kommer både børn og voksne hurtigt rundt uden at krydse store veje. I bil er du lynhurtigt på motorvejen mod København.

Rækkehuse 1 plan

Rækkehusene på 1 plan fra 90–114 kvm har alt, hvad du har behov for. Kvadratmeterne er optimeret, så du får
mest ud af dem. Der er sat høje skabe ind, hvor det kunne lade sig gøre. Badeværelset i huset er nemt at gøre personligt, og med faste vægge i brusenichen er det oplagt at sætte hylder eller ekstra knager op tæt ved håndvasken.

Der er en praktisk gang ud til badeværelset, hvor I kan ordne al vasketøjet i ro og mag, også når andre bruger badeværelset. Der er lagt en bordplade henover maskinerne for bedre arbejdsforhold og bedre udnyttelse af pladsen. Det er ganske enkelt smartest, hvis man vil være mange på færre kvadratmeter og ordne forskellige gøremål på samme tid. Huset er nemt at vedligeholde. Vælg mellem tre værelser og en mindre stue i forlængelse af køkkenalrummet eller to værelser og en stor stue med masser af lys. Uanset
løsning vil du have et stort vindue og en terrassedør fra stuen og ud. Det giver godt med lys ind gennem hele
stuen og hen til køkkenet. Fra den anden side kommer lyset ind fra entrédøren, så hele huset får et godt lysindfald.

Køkkenet fra IKEA er lyst og åbent med mange lækre detaljer som fx lædergreb og lys, der kan fjernstyres.
Køkkenet er indrettet med meget bordplads, så arbejdsgangene bliver så lette som muligt. Og de hårde hvidevarer er fra IKEA (5 års garanti).

Kontakt

Giv Michael Rask besked om din interesse.

Område og kort

Vælg rejseform