Hillerød Kommune, Sjælland

Hillerød

Kommende

Om boligprojektet

Hurtige facts

Boligtyper Lejligheder, Rækkehus, Parcelhusgrunde
Boform Ejerboliger
Antal boliger 145 stk.
Kvm 50-125 kvm
Størrelse på grund 750-992 kvm

Nyd bylivet i Hillerød omgivet af grønne omgivelser

I Hillerød får du Nordsjællands glæder med skove, et rigt kultur- og foreningsliv. Samtidig er det en by i rivende udvikling både nord og syd for byens centrum. Her udstykkes 29 parcelhusgrunde – hvoraf de første 14 sættes til salg nu – samt bygges 43 rækkehuse og ca. 80 lejligheder. Dette udgør det nye boligkvarter, Cirkelbuen.

Hillerød er en attraktiv by, der i de seneste år har haft stor tilflytning og udvikler sig hurtigt med bl.a. det kommende supersygehus og S-togsstation syd for centrum. Byen har mange gode institutioner og skoler og ikke mindst et gymnasium. Infrastrukturen tilgodeser bl.a. cykellisterne, og du kan derfor cykle til det meste. Ligeledes kan du hurtigt komme på motorvejen mod København.

Byen er nok mest kendt for Frederiksborg Slot og dens tilstødende barokhave. Her er også gågader med mange butikker og et shopping center. Generelt er der mange grønne områder og små gader i byen, og denne tanke er også implementeret i de nyere bydele som Ullerødbyen.

Parcelhusgrund med frihed til at bygge din drømmebolig

Uanset om du drømmer om den helt store parcelhusgrund eller en lidt mindre – er der mulighed for dette. Du kan vælge mellem de første 14 parcelhusgrunde på 750–992 kvm i Hillerøds grønne boligkvarter Ullerød, ti minutter på cykel, nord for byens centrum.

De 14 parcelhusgrunde er beliggende i et grønt, kuperet terræn med et rigt natur- og dyreliv. Du får derfor udsigt til det grønne landskab, og du kan fra din have gå på opdagelse efter spidssnudede frøer eller fugle omkring de små vandhuller og søer. Der er ikke krav til anvendelse af en bestemt entreprenør, til opførelse af dit parcelhus, hvilket giver dig en unik mulighed for at bygge netop det hjem, du drømmer om. Ligeledes kommer de kommende parcelhuse til at ligge i et hyggeligt boligkvarter. Her er der fokus på det frivillige fællesskab i et bydelshus, hvor naboer kan dele interesser og skabe et godt grundlag, for at børnene hurtigt kan få nye legekammerater.

Boliger og priser

Vælg bolig

Kontakt

René Brandt

Administrerende direktør

Telefon: +45 5154 1155

E-mail

Føj til kontakter

Giv René Brandt besked om din interesse.

Område og kort

Ullerødbyen

Ti minutter på cykel, nord for Hillerød centrum, finder du Hillerøds nyere bydel kaldet Ullerødbyen.

En cykelby med det meste i nærheden

Ullerødbyen er i de seneste år blevet til et stort boligområde med skoler, daginstitutioner, dagligvarebutikker og grønne arealer. Her bor du tæt på naturens rolige omgivelser, der er oplagt til løbe- og familieture.

Fra bydelen og de kommende hjem i Cirkelbuen,i Ullerød, når du hurtigt motorvejen mod København eller du kan nemt tage S-toget, der kører direkte.

  • 5 min. på cykel fra Hillerøds bedste kommunale folkeskole med høj trivsel
  • 10 min. til Gribskov
  • 13 min. til Hillerød Station
  • 10 min. til Hillerød centrum med Frederiksborg slot, -sø og -barokhave, et stort udvalg af butikker.
  • 15 min. til Frederiksborg Centret med svømme- og badmintonhal
  • Ca. 40 min. med bil til Københavns Hovedbanegård
  • Ca. 40 min. med S-toget til Københavns Hovedbanegård

Vælg rejseform