Hillerød Kommune, Sjælland

Parcelhusgrunde i Hillerød

Til salg

Visninger

Slå vejen forbi til åben grund - og gå på opdagelse i det kommende boligkvarter, mens du hører mere om dine muligheder for at bygge dit drømmehus i Hillerød. Adressen er Tulstrupvej 3, Hillerød

Tid
13:00 - 14:00

Tilføj til kalender

Om boligprojektet

Hurtige facts

Boligtyper Parcelhusgrunde
Boform Ejerboliger
Antal boliger 29 stk.
Størrelse på grund 750-1171 kvm
Pris 2.095.000-2.595.000 kr.

Parcelhusgrund med frihed til at bygge din drømmebolig

Uanset om du drømmer om den helt store parcelhusgrund eller en lidt mindre – er der mulighed for dette. Vælg 29 parcelhusgrunde på 750–1.171 kvm i Hillerøds grønne boligkvarter Ullerød. Blot ti minutter på cykel, nord for byens centrum.

Parcelhusgrundene er beliggende i et grønt, kuperet terræn med et rigt natur- og dyreliv. Du får derfor udsigt til det grønne landskab, og du kan fra din have gå på opdagelse efter spidssnudede frøer eller fugle omkring de små vandhuller og søer. Der er ikke krav til anvendelse af en bestemt entreprenør, til opførelse af dit parcelhus, hvilket giver dig en unik mulighed for at bygge netop det hjem, du drømmer om. Ligeledes kommer de kommende parcelhuse til at ligge i et hyggeligt boligkvarter. Her er der fokus på det frivillige fællesskab i et bydelshus, hvor naboer kan dele interesser og skabe et godt grundlag, for at børnene hurtigt kan få nye legekammerater.

Få flere oplysninger hos Danbolig Hillerød på tlf. 48 24 21 11 eller e-mail: hilleroed@danbolig.dk. Du kan også slå vejen forbi butikken på Frederiksværksgade 7, 3400 Hillerød.

Boliger og priser

Vælg bolig

Kontakt

Giv Søren Nielsen besked om din interesse.

Område og kort

Ullerødbyen

Ti minutter på cykel, nord for Hillerød centrum, finder du Hillerøds nyere bydel kaldet Ullerødbyen.

En cykelby med det meste i nærheden

Ullerødbyen er i de seneste år blevet til et stort boligområde med skoler, daginstitutioner, dagligvarebutikker og grønne arealer. Her bor du tæt på naturens rolige omgivelser, der er oplagt til løbe- og familieture.

Fra bydelen og de kommende hjem i Cirkelbuen,i Ullerød, når du hurtigt motorvejen mod København eller du kan nemt tage S-toget, der kører direkte.

  • 5 min. på cykel fra Hillerøds bedste kommunale folkeskole med høj trivsel
  • 10 min. til Gribskov
  • 13 min. til Hillerød Station
  • 10 min. til Hillerød centrum med Frederiksborg slot, -sø og -barokhave, et stort udvalg af butikker.
  • 15 min. til Frederiksborg Centret med svømme- og badmintonhal
  • Ca. 40 min. med bil til Københavns Hovedbanegård
  • Ca. 40 min. med S-toget til Københavns Hovedbanegård

Vælg rejseform