Vi søger byggegrunde

Boligmarkedet er i fremgang, og vi oplever stor efterspørgsel efter nye boliger. Derfor søger vi nye byggegrunde, hvor vi kan udvikle og bygge funktionelle og vedligeholdelsesfrie boliger til de mange mennesker.

Hos Ikano Bolig ønsker vi, at flest mulige mennesker skal kunne leve godt. En af vores styrker er mangfoldighed og rummelighed i vores forretning. Ved at tilbyde forskellige boligtyper, kan vi have en større holistisk tilgang i de områder, som vi opererer på.

Vi tænker rummelighed og funktionalitet i alle vores boliger. Derfor bygger vi kubiksmart med fokus på plads og det gode hverdagsliv. Det gode hverdagsliv strækker sig længere end blot de fire vægge. Udendørsliv og det gode naboskab, hvor fællesskabet kan blomstre, er en stor del af vores koncept.

I alle vores udviklingsområder etablerer vi bydelshuset Nærvær, som er hjertet i alle vores projekter og har til formål at samle områdets beboere med fokus på nærvær, det gode naboskab og fælles interesser.

Nye byggegrunde

Hos Ikano Bolig er vi altid på udgik efter byggegrunde. Hvis I vælger os, får I en finansiel stærk partner med mange års erfaring i at bygge boliger, som flere har råd til og som værdsætter anstændighed, sund fornuft og enkelthed.  

Krav til byggegrunde:

  • Beliggenhed inden for fingerplanen på Sjælland
  • Med mulighed for opførelse af lejligheder og rækkehuse
  • Plads til minimum 50 enheder

 

Hjælp os med at skabe nye hjem og nabolag. Hvis du er i besiddelse af - eller har kendskab til grunde, som opfylder disse krav, så kontakt projektudvikler Henrik Ankersen eller udfyld formularen.


Vil du ringes op?