Vores boliger

Vi ønsker, at så mange som muligt skal bo godt. Derfor bygger vi altid funktionelle og kubiksmarte boliger. Vil du vide mere? Så er du havnet det rigtige sted. 

Vores rækkehuse

Vores rækkehuse er moderne og funktionelt indrettet og gennemtænkt helt ned til mindste detalje. Boligerne byder på smarte og intelligente løsninger, hvor alle flader har en funktion.

Nem indretning

Uanset hvor stor en del af indretningen, du selv vil stå for, så har vi en løsning til dig. Du kan enten beslutte alt selv, eller lade os hjælpe dig med detaljerne - fra valg af køkkenbordplade til løsninger på badeværelset.

Fordele med nybyggeri

Når du flytter ind i en nybygget bolig, slipper du for at renovere og istandsætte. Det er trygt, enkelt og meget bekvemt - og samtidg kan du bruge tiden på sjovere ting i livet. 

Vores rækkehuse

Hos Ikano Bolig tilbyder vi gennemtænkte og funktionelt indrettede et og to plans rækkehuse. Alle med stor boligkomfort og mere plads på færre kvadratmeter.  

Rækkehusene varierer i størrelse fra 90–12kvm. Alle boliger er indrettet med rummelige værelser, skønt lysindfald fra begge sider og direkte udgang til egen have i grønne omgivelser. Rækkehusene tilbydes bl.a. med funktionelle skabsvægge, der giver god plads til opbevaring og gode badeværelsesforhold med bruseniche, vaskesøjle og væghængt toiletAlle overflader i boligen er gennemtænkte, så de er nemme at rengøre og vedligeholde. 

Rækkehusene ligger godt placeret i skønne områder omgivet af trygge rammer med fokus på fællesskaber, hvor du kan mødes over hyggelige stunder med dine naboer 

1 plans rækkehus med 2 soveværelser

2 plans rækkehus med 3 værelser

Tick-small.png Et godt miljøvalg

Facader er muret op i mursten med minimal vedligeholdelse, tag er udført på gitterspærskonstruktion og vinduer er i træ og aluminium med 3-lags energitermoruder.

Hoved- og terrassedøre er i glasrammer, fliseterrasse i forhave og trykimprægneret træterrasse i baghave. Indenfor er gulve i køkken, værelser og gang i 3-stavs lamelparket i eg. Alle boliger er med gulvvarme og ventilationsanlæg.

Tick-small.png Kubiksmarte boliger

Dit nye Ikano Bolig hjem er udnyttet optimalt, så du oplever mere plads på færre kvadratmeter. 

Samtlige flader har en funktion, så ingen plads går til spilde. Det gælder også i højden, hvor skabe og anden
opbevaringsplads
 er gennemtænkt og optimalt integreret for at fylde mindre. 

 

Tick-small.png Plads til fællesskabet

Alle rækkehuse ligger skønt placeret i hyggelige boligområder omgivet af grønne fællesarealer og rekreative områder med anlagte plæner med forskellige græsarter og træer 

 

 Vi har et- og toplansrækkehuse til salg

Se boliger og priser her

Nem indretning

Det er skønt at flytte ind i en ny bolig, og det er nu, du har mulighed for at indrette dig på den måde, du drømmer om. Hos Ikano Bolig giver vi dig mange spændende tilvalgsmuligheder – fra valg af bordplader i køkkenet til badeværelsesfliser, skabsløsninger og indretning af garderobeskabe. 

Få hjælp af vores indretningsarkitekt

Ønsker du ikke selv at indrette dit nye køkken og bad, så sørger vores dygtige IKEA-indretningsarkitekt for, at rummene bliver indrettet i et neutralt og tidløst look – uden ekstra omkostninger. På den måde kan du selv tilføje dit personlige touchhvis du ønsker det. 

Moderne og tidløst design

Som standard er dit nye køkken i et tidsløst, hvidt design fra IKEA. På den måde kan du nemt selv sætte dit eget præg på indretningen, f.eks. med ekstra hylder eller skuffer.

Lyst og lækkert badeværelse

Dit nye badeværelse indrettes 
med udgangspunkt i vores princip 
om kubiksmarte løsninger. 
Det betyder, at badeværelset er udnyttet, så du får mest mulig plads –også i højden. Det giver dig mulighed for praktiske 
opbevaringsløsninger til dine toiletsager. Alle vægge har rengøringsvenlige overflader. 

Fordele med moderne nybyggeri

Når du flytter ind i din nye bolig, slipper du for at renovere og istandsætte. Alt er helt nyt og lækkertMed fem års garanti på byggearbejde og hvidevarer behøver du heller ikke bekymre dig om, at noget går galt. 

5 fordele, når du vælger os

 • Du slipper for besværlig økonomi

  Som boligejer betaler du en fast pris for din bolig, og kan i stedet tænke på at leve livet. 

 • Du bestemmer, hvordan dit hjem skal se ud

  Når du køber en ny bolig hos os, kan du selv indrette den, som du vil. Du kan også vælge at lade vores indretningsarkitekter sørge for det hele.   

 • Altid et moderne og tidløst køkken

  I din nye bolig får du altid et flot, nyt IKEA-køkken i et moderne og tidløst udtryk. Alt er nyt, så du kan slå dig løs med spændende madlavning og hyggelige stunder med dem, du holder af.  

 • Altid i trygge hænder

  Gennem hele din købsproces er du løbende i kontakt med vores lokale mæglere. De hjælper dig, og sender dig relevante informationer via e-mail. Så er du hele tiden opdateret på projektet og din kommende drømmebolig. 

 • Indflytningsklar fra dag ét

  På indflytningsdagen kan du glæde dig til at træde ind i en helt ny og lækker bolig, hvor der er sørget for det hele. Slip bekymringer om dyr og besværlig istandsættelse og glæd dig til at få mere tid til alt det sjove.