Hillerød Kommune, Ullerød

Hillerød Etape 2

3 værelser, 110 m²

Indflytning i 2022

Til salg

Om boligen

Fakta

Indflytning i 2022
Nummer 09
Boligtype Rækkehus
Etager 1
Værelser 3 værelser
Kvm 110 kvm
Pris 3.900.000 kr.

Rækkehuse i et plan

Med et rækkehus i 1 plan får du alt inden for rækkevidde, og der er ingen trapper. Boligen har masser af lys fra begge sider og kan indrettes efter dine ønsker og behov.

Rækkehusene i 1 plan varierer i størrelse fra 90–124 kvm. Hver en kvadratmeter er udnyttet, så du får mest muligt ud af din bolig. Alle rækkehuse er indrettet med funktionelle skabsvægge med god plads til opbevaring. Der er også tænkt over valg af overflader, som både er nemme at rengøre og vedligeholde.

To eller tre værelser
Rækkehuset har som udgangspunkt to rummelige værelser. Desuden er der enten vinkelstue eller stue med lys fra begge sider. Hvis du har behov for et tredje værelse, er der mulighed for at tilkøbe det. Uanset hvilken variant du vælger, får du masser af dagslys ind i din stue fra store vinduer og døre. Både terrasse- og hoveddør er med glas.

Køkken-alrum
Husets hjerte er ofte køkken-alrummet, hvor du kan samle både familie og gæster. Lyset strømmer ind fra ovenlysvinduet og skaber et lyst og venligt rum. Her er god køkkenbordsplads til at lave masser af lækker mad. Og selvfølgelig er funktionaliteten også tænkt ind, så arbejdsgangene bliver så lette som muligt.

Badeværelse
I rækkehuset er der en mindre gang med plads til ekstra opbevaring. Her findes også boligens badeværelse med rengøringsvenlige overflader samt et vandbesparende væghængt toilet. På badeværelset har du desuden bruseniche og vaskesøjle. Hvis du har brug for enten et ekstra toilet eller et walk-in-skab i gangen, kan du tilkøbe det.

Kontakt

Louise Hartmann

Ejendomsmægler

Mobil: 32176400

E-mail

Føj til kontakter

Giv Louise Hartmann besked om din interesse.

Område og kort

Cirkelbuen

Vælg rejseform