Hillerød Kommune, Ullerød

Hillerød Etape 2

Indflytning i 2022

Til salg

Åbent hus

Book en personlig fremvisning eller tilmeld dig til åbent hus på søndag i vores udstillingsbolig i Cirkelbuen 73 i Hillerød. Tilmeld dig hos Nybolig Holte på tlf. 3217 6400 eller 2840@nybolig.dk.

Tid
14:00 - 15:00

Tilføj til kalender

Om boligprojektet

Fakta

Overtagelse i 2022
Boligtyper Rækkehus
Boligform Ejer
Antal boliger 17 stk.
Værelser 3-4 værelser
Kvm 90-122 kvm
Pris 0-3.595.000 kr.

Kubiksmarte rækkehuse i grønne omgivelser i Hillerød

Velkommen til Cirkelbuen i Hillerød med rækkehuse i et og to plan. Cirkelbuen er et nyetableret boligkvarter i den nordlige del af Hillerød, kaldet Ullerødbyen. Boligkvarteret kommer til at bestå af rækkehuse, parcelhuse og lejligheder i tre etager.
Rækkehusene er kubiksmarte og indrettet i samarbejde med IKEA. Her er der plads til at leve livet sammen med dem, du holder af, i et område med et rigt kultur- og fritidsliv i det grønne Nordsjælland.

Foreningslivet og fællesskabet i Hillerød er stærkt; med masser af aktiviteter for de sports-, kultur- og naturinteresserede. Hillerød er en attraktiv by i Nordsjælland med hyggelige gågader med mange butikker. Her er du tæt på flere flotte områder som Frederiksborg Slot, og dens tilstødende barokhave, samt kort afstand til Danmarks største skov – Gribskov. Byen tiltrækker mange nye mennesker, og med det kommende supersygehus samt den dertilhørende S-togsstation syd for centrum, forventes dette ikke at ændre sig.
Byen har desuden mange gode daginstitutioner, skoler, HHX, HTX og STX.

Drømmer du om nærvær?
Samværet mellem nytilflyttede beboerne, samt øvrige beboere i området, spiller en vigtig rolle i Cirkelbuen. For at styrke samværet på tværs, planlægges det at bygge et bydelshus for alle kaldet Nærvær, som er rammen for fællesskabet og delte interesser. Det planlagte Bydelshus er blot et af samlingspunkterne i det nye boligkvarter.

Boliger og priser

Vælg bolig

Kontakt

Louise Hartmann

Ejendomsmægler

Mobil: 32176400

E-mail

Føj til kontakter

Giv Louise Hartmann besked om din interesse.

Område og kort

Cirkelbuen

Vælg rejseform