Hillerød Kommune, Ullerød

Hillerød Etape 1

Indflytnings­klar

Til salg

Åbent hus

Book en personlig fremvisning eller tilmeld dig til åbent hus på søndag i vores udstillingsbolig i Cirkelbuen 73 i Hillerød. Tilmeld dig hos Nybolig Holte på tlf. 3217 6400 eller 2840@nybolig.dk.

Tid
14:00 - 15:00

Tilføj til kalender

Om boligprojektet

Fakta

Overtagelse fra januar 2021
Boligtyper Rækkehus
Boligform Ejer
Antal boliger 22 stk.
Værelser 3-4 værelser
Kvm 90-132 kvm
Pris 2.995.000-3.545.000 kr.

Kubiksmarte rækkehuse i grønne omgivelser

Drømmer du om en optimal udnyttelse af pladsen i din bolig? Velkommen til kubiksmarte rækkehuse i et og to plan, der er indrettet i samarbejde med IKEA Taastrup. Rækkehusene ligger i Hillerøds grønne boligkvarter, Ullerød. Blot ti minutter på cykel, nord for byens centrum.

Med et rækkehus i Cirkelbuen i Hillerød kan du nyde dagene i en rummelig og lys stue med gulv-til-loft-vinduer. I de lune sommeraftener er der rig mulighed for at trække udendørs, på en af dine to terrasser, eller løbe en tur i de omkringliggende skove.
Rækkehusene er i et og to plan på mellem 90 kvm og 132 kvm. De er indrettet i samarbejde med IKEA, hvilket betyder at rummene er skabt med enkelt og holdbart interiør, som gør det nemt at tage boligen i brug og leve livet. Og køber du tidligt i processen, har du mulighed for at lave tilvalg til dit rækkehus.

Rækkehusene i Cirkelbuen deltager som testprojekt for den frivillige bæredygtighedsklasse, hvis formål er at fremme bæredygtigt byggeri og på sigt indføre krav til bæredygtighed i bygningsreglementet, som skal sikre at byggeri overholder krav til sikkerhed, sundhed og klimapåvirkning.

Drømmer du om Nærvær?
Et Nærvær hvor fællesspisning og arrangementer er for alle. Vi planlægger at bygge et bydelshus kaldet Nærvær, der vil bidrage til liv imellem husene. Vi faciliterer mødet mellem dig og dine kommende naboer før, under og efter byggerierne er færdige.
Lokale relationer bidrager til, at I føler jer hjemme i det nye lokalområde. Det er det gode naboskaber, der giver fornemmelsen af at høre til. Derfor består vores projekter altid af mere end mursten og mørtel – de består af fællesskab og nærvær.

Ikano Bolig følger myndighedernes råd og vejledninger om COVID-19.

Se katalog og brochure

Boliger og priser

Vælg bolig

Kontakt

Louise Hartmann

Ejendomsmægler

Mobil: 32176400

E-mail

Føj til kontakter

Giv Louise Hartmann besked om din interesse.

Område og kort

Ullerødbyen

Ti minutter på cykel, nord for Hillerød centrum, finder du Hillerøds nyere bydel kaldet Ullerødbyen.

En cykelby med det meste i nærheden

Ullerødbyen er i løbet af de seneste år blevet et boligområde med skoler, daginstitutioner, dagligvarebutikker og grønne arealer. Her bor du tæt på naturens rolige omgivelser, der er oplagt til løbe- og familieture.

Fra Ullerød-bydelen, og de kommende hjem i Cirkelbuen, kommer du nemt på motorvejen mod København, eller du kan hoppe på S-toget, der kører direkte.

  • 5 min. på cykel fra Hillerøds bedste kommunale folkeskole med høj trivsel
  • 10 min. på cykel til Gribskov
  • 13 min. på cykel til Hillerød Station
  • 10 min. på cykel til Hillerød centrum med Frederiksborg slot, sø og barokhave samt et stort udvalg af butikker
  • 15 min. på cykel til Frederiksborg Centret med svømme- og badmintonhal
  • Ca. 40 min. i bil til Københavns Hovedbanegård
  • Ca. 40 min. med S-toget til Københavns Hovedbanegård

Cirkelbuen

Vælg rejseform