Hillerød Kommune, Ullerød

Hillerød Etape 1

Indflytnings­klar

Udsolgt

Om boligprojektet

Fakta

Overtagelse fra januar 2021
Boligtyper Rækkehus
Boligform Ejer
Antal boliger 22 stk.
Værelser 3-4 værelser
Kvm 90-132 kvm
Pris 2.995.000-3.545.000 kr.

Kom helt hjem i Hillerød med en kubiksmart bolig i grønne omgivelser

Cirkelbuen er et nyetableret boligkvarter i den nordlige del af Hillerød, kaldet Ullerødbyen, som i fremtiden kommer til at bestå af både rækkehuse, parcelhuse og lejligheder i tre etager. Rækkehusene i Cirkelbuen er til salg i et og to plan, og er på mellem 90 og 132 kvm. 

Alle boliger er godt og funktionelt indrettet i samarbejde med IKEA, så du kan føle dig helt hjemme og nyde livet sammen med dem, du holder af. 

Hillerød får du rigtig gode muligheder for foreningsliv, og byen byder også på godt fællesskab med mange aktiviteter for de sports-, kultur- og naturinteresserede. Desuden finder du flere hyggelige gågader med mange spændende butikker i HillerødOg så bor du tæt på flotte områder som Frederiksborg Slot og barokhaven, samt i kort afstand til Danmarks største skov – Gribskov.  Hillerød er også en meget attraktiv by for mange familier pga. de gode daginstitutioner, skoler og HHX-, HTX- og STX-uddannelser. 

Se katalog og brochure

Boliger og priser

Vælg bolig

Fremvisning på dine vilkår

Vi tilbyder forskellige former for fremvisning, så du altid kan føle dig tryg og sikker. 

Tick-small.png Personlig fremvisning alle ugens dage 

Tick-small.png Fremvisning til åbent hus med få deltagere   

Udlev boligdrømmen i Hillerød

Hillerød er en attraktiv by med masser af aktiviteter for de sports-, kultur-, og naturinteresserede. Her er hyggelige gågader med spændende butikker - og du er tæt på skønne områder som Frederiksborg Slot og Danmarks største skov, Gribskov. 

Boligkøb på den trygge måde

Vi hjælper dig med alt, hvad du skal vide om dit boligkøb. Fra det første åbent hus-møde til beslutningen om at flytte ind i dit nye hjem gør vi hele din købsproces mere tryg og enkel. 

Trygt køb

Boliger med plads til livet

I vores et og to plans rækkehuse er alle rum udnyttet optimalt. Alt er gennemtænkt for at skabe boliger med god plads. Det gælder også i højden, hvor skabe og anden opbevaringsplads er integreret for at fylde og syne mindre.

Smart living fra første dag

Alle vores rækkehuse er nye, og der er intet at istandsætte. Ingen vægge skal males, og ingen huller skal fyldes. Du møder heller ingen ubehagelige overraskelser i afløb eller lugtgener fra køleskab.

Kontakt

Louise Hartmann

Ejendomsmægler

Mobil: 32176400

E-mail

Føj til kontakter

Område og kort

Cirkelbuen

Vælg rejseform