Greve Kommune, Tværhøjgård

Greve etape 2 (lime)

3 værelser, 90 m²

Til salg

Om boligen

Fakta

Nummer 35
Boligtype Rækkehus
Etager 1
Værelser 3 værelser
Kvm 90 kvm
Pris 2.995.000 kr.

Rækkehus i et plan

Nyd glæden ved en et-plansbolig, der er gennemlyst og giver dig mulighed for fleksibel indretning. Her er der både mulighed for at vælge et ekstra værelse, walk-in eller et ekstra toilet.

Rækkehusene i et plan er på 90–114 kvm. Kvadratmeterne er optimeret, så du får mest muligt ud af dem bl.a. med skabsvægge, der står klar den dag du flytter ind. Boligen er med rengøringsvenlige overflader, der gør det nemt at vedligeholde.

Boligerne er som udgangspunkt disponeret med to rummelige værelser og enten en vinkelstue eller gennemlyst stue. Du har mulighed for at tilkøbe et tredje værelse. Uanset dit valg er der maksimal udnyttelse af dagslyset i din stue med et stort vindue og terrasse- og hoveddør med glas.

Køkken-alrummet er lyst og med ovenlysvindue. Der er god køkkenbordplads, som er indrettet til at gøre arbejdsgangene så lette som muligt, når du tilbereder aftensmaden.

Badeværelset finder du via gangen. Gangen giver dig mulighed for ekstra opbevaringsplads eller f.eks. at folde tøj. Der er mulighed for at tilkøbe et ekstra toilet eller et walk-in i gangen. Badeværelset er med rengøringsvenlige overflader samt et vandbesparende, væghængt toilet. Badeværelset rummer også en bruseniche og vaskesøjle.

Se katalog og brochure

Kontakt

Mariann Trolledahl

Ejendomsmægler

Mobil: +4543902122

E-mail

Føj til kontakter

Giv Mariann Trolledahl besked om din interesse.

Område og kort

Vælg rejseform