Greve Kommune, Tværhøjgård

Greve Etape 3

Indflytning fra november 2021

Til salg

Om boligprojektet

Fakta

Overtagelse Fra november 2021
Boligtyper Rækkehus
Boligform Ejer
Antal boliger 35 stk.
Værelser 3-4 værelser
Kvm 90-124 kvm
Størrelse på grund 130-288 kvm
Pris 3.095.000-3.645.000 kr.

Kom helt hjem i Greve med en kubiksmart bolig i grønne omgivelser

Boligerne i Tværhøjgård i Greve er på mellem 90 og 124 kvm og indrettet i samarbejde med IKEA Taastrup. Boligerne er til salg i et og to plan. Til hver bolig hører en mindre have ud mod grønne omgivelser og fællesarealer, hvilket gør området til det ideelle sted for dig, der ikke ønsker en større have, som skal passes. 

Lokalområdet i Greve byder på gode indkøbsmuligheder, her er et stærkt, lokalforankret foreningslivgode skoler og daginstitutioner, masser aidræts- og fritidsaktiviteter for store og små, kort afstand til skove og naturområder samt en otte kilometer lang kystlinje med en god strand. 

Boligområdet Tværhøjgård ligger blot 30 minutter fra København, og det er nemt at komme ind til byen med både offentlig transport og i bil.   

Boliger og priser

Vælg bolig

Fremvisning på dine vilkår

Vi tilbyder forskellige former for fremvisning, så du altid kan føle dig tryg og sikker. 

Tick-small.png Personlig fremvisning alle ugens dage 

Tick-small.png Fremvisning til åbent hus med få deltagere   

Boligkøb på den trygge måde

Vi hjælper dig med alt, hvad du skal vide om dit boligkøb. Fra det første åbent hus-møde til beslutningen om at flytte ind i dit nye hjem gør vi hele din købsproces mere tryg og enkel. 

Trygt køb

Boliger med plads til livet

I vores et og to plans rækkehuse er alle rum udnyttet optimalt. Alt er gennemtænkt for at skabe boliger med god plads. Det gælder også i højden, hvor skabe og anden opbevaringsplads er integreret for at fylde og syne mindre.

Smart living fra første dag

Alle vores rækkehuse er nye, og der er intet at istandsætte. Ingen vægge skal males, og ingen huller skal fyldes. Du møder heller ingen ubehagelige overraskelser i afløb eller lugtgener fra køleskab.

Udlev boligdrømmen i Greve

Greve har noget for alle. Små, lokale butikker, store indkøbscentre, sportsklubber, foreninger, børnehaver, skoler og ikke mindst smuk natur. Langs kysten finder bl.a. en af områdets bedste og længste badestrande.

Kontakt

Mariann Trolledahl

Ejendomsmægler

Mobil: +4543902122

E-mail

Føj til kontakter

Giv Mariann Trolledahl besked om din interesse.

Område og kort

Vælg rejseform