Greve Kommune, Tværhøjgård

Greve Etape 2

Udsolgt

Om boligprojektet

Fakta

Boligtyper Rækkehus
Boligform Ejer
Antal boliger 30 stk.
Værelser 3-4 værelser
Kvm 90-124 kvm
Pris 2.995.000-3.295.000 kr.

Rækkehuse i grønne omgivelser og tæt på Greve Strand

Drømmer du om en optimal udnyttelse af pladsen i din bolig? Velkommen til kubiksmarte rækkehuse i et og to plan.

Med et af de 30 rækkehuse i etape to i Tværhøjgård kan du nyde dagene i en rummelig og lys stue med gulv-til-loft-vinduer. I de lune sommeraftener er der rig mulighed for at trække udendørs på en af dine to terrasser eller cykle ti minutter til stranden for at få en aftendukkert.

Rækkehusene er i et og to plan på mellem 90 kvm og 125 kvm. De er indrettet i samarbejde med IKEA Taastrup, hvilket betyder at rummene er skabt med enkelt og holdbart interiør, som gør det nemt at tage boligen i brug og leve livet. Og køber du tidligt i processen, har du mulighed for at lave tilvalg til dit rækkehus.

Ved indflytning i de kommende rækkehuse i etape to har du allerede naboer. De første beboere er allerede flyttet ind, så der er gode muligheder for at falde til i dit nye boligområde – og ikke mindst blive en del af fællesskabet, der allerede blomstrer.

Nærvær

Bydelshuset i Tværhøjgård er et eksempel og symbol på det gode fællesskab, lokalmiljø og naboskab. Bydelshuset kalder vi Nærvær, og det er ikke tilfældigt. Her er nemlig plads til nærvær mellem naboer og beboere i lokalområdet - unge som gamle.

Ikano Bolig følger myndighedernes råd og vejledninger om COVID-19.

Boliger og priser

Vælg bolig

Kontakt

Mariann Trolledahl

Ejendomsmægler

Mobil: +4543902122

E-mail

Føj til kontakter

Giv Mariann Trolledahl besked om din interesse.

Område og kort

Vælg rejseform