Greve Kommune, Tværhøjgård

Greve Etape 1

4 værelser, 114 m²

Indflytnings­klar

Reserveret

Om boligen

Fakta

Indflytning Flyt ind allerede nu
Nummer 23
Boligtype Rækkehus
Etager 2
Værelser 4 værelser
Kvm 114 kvm
Pris 3.395.000 kr.

Rækkehus i to plan

Uanset om dine drømme handler om god plads til børn og teenagere eller en ekstra stor stue, er et rækkehus i to plan måske det, der gør dem til virkelighed.

Rækkehusene i to plan varierer i størrelse fra 114–124 kvm. Alle boliger har masser af skønt lys fra store vinduer og døre, da både terrasse- og hoveddør er med glas.

Funktionel planløsning
Planløsningen giver dig en selvstændig stue med udsigt til grønne områder og direkte udgang til din private baghave. I husets modsatte ende ligger køkken-alrummet med plads til en god spisekrog. I denne ende af huset finder du også entréen, som er lukket af. Det er praktisk på årstider, hvor der skal være plads til børnenes dryppende gummistøvler, det våde regntøj og de beskidte vinterstøvler.

Badeværelse og gæstetoilet
I stueetagen ligger gæstetoilettet, mens husets badeværelse ligger på 1. sal. Begge rum er indrettet med rengøringsvenlige overflader og et vandbesparende væghængt toilet. På badeværelset har du også bruseniche og vaskesøjle.

Valgfri indretning af førstesal
For at sikre, at boligen passer til dine behov, kan du i høj grad sætte dit eget præg på førstesalen. Du kan enten vælge at indrette den med tre værelser eller med et enkelt værelse og en ekstra stor stue med masser af spændende muligheder. Det er op til dig, hvordan du gerne vil bo.

Kontakt

Mariann Trolledahl

Ejendomsmægler

Mobil: +4543902122

E-mail

Føj til kontakter

Område og kort

Vælg rejseform