Greve Kommune, Tværhøjgård

Greve Etape 1

Indflytnings­klar

Til salg

Åbent hus

Book en personlig fremvisning eller kom til åbent hus i vores udstillingsboliger på Skovbo Allé i Greve. Tilmeld dig hos Nybolig Greve på tlf. +45 4390 2122 eller på mtt@nybolig.dk

Tid
13:00 - 14:00

Tilføj til kalender

Om boligprojektet

Fakta

Overtagelse Flyt ind allerede nu
Boligtyper Rækkehus
Boligform Ejer
Antal boliger 31 stk.
Værelser 3-4 værelser
Kvm 90-124 kvm
Pris 2.945.000-3.287.245 kr.

Kubiksmarte rækkehuse i et grønne omgivelser

Velkommen til rækkehuse i både 1 og 2 plan. Boligerne er indrettet i samarbejde med IKEA Taastrup, og er på mellem 90 kvm og 124 kvm. Tværhøjgård er oplagt for dig, der ønsker mere plads, en mindre have og kort afstand til København. Men også oplagt for dig, der har tomme kvadrameter i dag og er træt af store græsplæner, der skal slås.

Kort fortalt er Tværhøjgård oplagt for alle, der hellere vil leve livet end at skrue og bygge på deres bolig. De nye rækkehuse er nemlig bygget til en minimal grad af vedligeholdelse.

Området ved Tværhøjgård er grønt, her er kort til indkøb og kun en halv time til København. I Greve er foreningslivet stærkt, udbuddet af skoler er godt, og her er masser at byde på for den unge børnefamilie. Gode daginstitutioner, masser af idræts- og fritidsaktiviteter, et stort stinet til de bløde trafikanter, skove og naturområder samt en otte kilometer lang kystlinje med en god strand.

Nærvær

Hos Ikano Bolig tror vi på, at fællesskaber er vigtige. Derfor indretter vi både boliger og områder, så det bliver nemt at dyrke fællesskaberne i hverdagen. Bydelshuset i Tværhøjgård er første eksempel. Det hedder Nærvær, og navnet er ikke tilfældigt. Her er nemlig plads til nærvær mellem naboer og beboere i lokalområdet - unge som gamle.

Boliger og priser

Vælg bolig

Kontakt

Mariann Trolledahl

Ejendomsmægler

Mobil: +4543902122

E-mail

Føj til kontakter

Giv Mariann Trolledahl besked om din interesse.

Område og kort

Vælg rejseform