Greve Kommune, Tværhøjgård

Greve Etape 1

Indflytnings­klar

Til salg

Om boligprojektet

Fakta

Overtagelse Flyt ind allerede nu
Boligtyper Rækkehus
Boligform Ejer
Antal boliger 31 stk.
Værelser 3-4 værelser
Kvm 90-124 kvm
Pris 2.945.000-3.287.245 kr.

Kom helt hjem i Greve med en kubiksmart bolig i grønne omgivelser

Boligerne i Tværhøjgård i Greve er på mellem 90 og 124 kvm og indrettet i samarbejde med IKEA Taastrup. Boligerne er til salg i et og to plan. Til hver bolig hører en mindre have ud mod grønne omgivelser og fællesarealer, hvilket gør området til det ideelle sted for dig, der ikke ønsker en større have, som skal passes.   

Lokalområdet i Greve byder på gode indkøbsmuligheder, her er et stærkt, lokalforankret foreningslivgode skoler og daginstitutioner, masser aidræts- og fritidsaktiviteter for store og små, kort afstand til skove og naturområder samt en otte kilometer lang kystlinje med en god strand. 

Boligområdet Tværhøjgård ligger blot 30 minutter fra København, og det er nemt at komme ind til byen med både offentlig transport og i bil.

Boliger og priser

Vælg bolig

Udlev boligdrømmen i Greve

Greve har noget for alle. Små, lokale butikker, store indkøbscentre, sportsklubber, foreninger, børnehaver, skoler og ikke mindst smuk natur. Langs kysten finder bl.a. en af områdets bedste og længste badestrande.

Smart living fra første dag

Alle vores rækkehuse er nye, og der er intet at istandsætte. Ingen vægge skal males, og ingen huller skal fyldes. Du møder heller ingen ubehagelige overraskelser i afløb eller lugtgener fra køleskab.

Kontakt

Mariann Trolledahl

Ejendomsmægler

Mobil: +4543902122

E-mail

Føj til kontakter

Område og kort

Vælg rejseform