Greve Kommune, Tværhøjgård

Greve etape 1 (lime)

4 værelser, 90 m²

Indflytnings­klar

Til salg

Om boligen

Fakta

Indflytning Flyt ind allerede nu
Nummer 20
Boligtype Rækkehus
Etager 1
Værelser 4 værelser
Kvm 90 kvm
Pris 2.945.000 kr.

Rækkehus i et plan

Rækkehusene i et plan varierer i størrelse fra 90–114 kvm. Hver en kvadratmeter er udnyttet, så du får mest muligt ud af din bolig. Alle rækkehuse er indrettet med funktionelle skabsvægge med god plads til opbevaring. Der er også tænkt over valg af overflader, som både er nemme at rengøre og vedligeholde.

Køkken-alrum
Husets hjerte er ofte køkken-alrummet, hvor du kan samle både familie og gæster. Lyset strømmer ind fra ovenlysvinduet og skaber et lyst og venligt rum. Her er god køkkenbordsplads til at lave masser af lækker mad. Og selvfølgelig er funktionaliteten også tænkt ind, så arbejdsgangene bliver så lette som muligt.

Badeværelse
I rækkehuset er der en mindre gang med plads til ekstra opbevaring. Her findes også boligens badeværelse med rengøringsvenlige overflader samt et vandbesparende væghængt toilet. I den praktiske gang ud til badeværelset er der blandt andet plads til at ordne vasketøjet i ro og mag. Der er lagt en bordplade henover vaskemaskinen for bedre arbejdsforhold og bedre udnyttelse af pladsen.

Værelser
Rækkehuset rummer tre værelser og en mindre stue i forlængelse af køkkenalrummet. Du får et stort vindue og en terrassedør fra stuen og ud. Fra den anden side kommer lyset ind fra entrédøren, så hele huset får et godt lysindfald.

Kontakt

Mariann Trolledahl

Ejendomsmægler

Mobil: +4543902122

E-mail

Føj til kontakter

Giv Mariann Trolledahl besked om din interesse.

Område og kort

Vælg rejseform