Greve Kommune, Tværhøjgård

Greve etape 1 (lime)

Indflytnings­klar

Til salg

Om boligprojektet

Fakta

Overtagelse Flyt ind allerede nu
Boligtyper Rækkehus
Boligform Ejer
Antal boliger 31 stk.
Værelser 3-4 værelser
Kvm 90-124 kvm
Pris 2.945.000-3.287.245 kr.

Kubiksmarte rækkehuse i et grønt område

Velkommen til rækkehuse i både 1 og 2 plan. Boligerne er indrettet i samarbejde med IKEA Taastrup, og er på mellem 90 kvm og 125 kvm. Tværhøjgård er oplagt for dig, der ønsker mere plads, en mindre have og kort afstand til København. Men også oplagt for dig, der har tomme kvadrameter i dag, og er træt af store græsplæner, der skal slås.

Kort fortalt er Tværhøjgård oplagt for alle, der hellere vil leve livet og være sammen end skrue og bygge på deres bolig – de nye rækkehuse er nemlig bygget til en minimal grad af vedligeholdelse.

Området ved Tværhøjgård er grønt, her er kort til indkøb og kun en halv time til København. Greve udvikler sig for tiden, foreningslivet er stærkt og udbuddet af skoler er godt og Greve har masser at byde på for den unge børnefamilie. Gode daginstitutioner og skoler, masser af idræts- og fritidsaktiviteter, et stort stinet til de bløde trafikanter, skove og naturområder samt en otte kilometer lang kystlinje med en fin strand.

Hos Ikano Bolig, tror vi på at fællesskaber er vigtige for os alle. Derfor indretter vi både boliger og områder, så det bliver nemt at dyrke fællesskaberne i hverdagen. Bydelshuset i Tværhøjgård er første eksempel. Det hedder Nærvær, og navnet er ikke tilfældigt. Her er nemlig plads til nærvær mellem beboere, naboer, unge og gamle. Et levende samlingspunkt skabt sammen med beboerne.

Få flere oplysninger hos Danbolig Greve/Solrød  på telefon 43 90 00 99. Eller reservér bolig med det samme.

Ikano Bolig følger myndighedernes råd og vejledninger om COVID-19.
Sådan håndterer vi det...

Boliger og priser

Vælg bolig

Kontakt

Mariann Trolledahl

Ejendomsmægler

Mobil: +4543902122

E-mail

Føj til kontakter

Giv Mariann Trolledahl besked om din interesse.

Område og kort

Vælg rejseform