Hillerød Kommune, Ullerød

Etape 2, andelsrækkehuse

4 værelser, 124 m²

Indflytning i 2022

Reserveret

Åbent hus

Kom til åbent hus og hør mere om andelsrækkehusene i Cirkelbuen. Adressen er Tulstrupvej 3 i Hillerød. Tilmeld dig på tlf. 4073 0010 eller lll@nybolig.dk. Du kan også besøge vores udstillingsboliger i Tværhøjgård i Greve fra kl. 14-15.

Tid
10:00 - 11:30

Tilføj til kalender

Om boligen

Fakta

Indflytning i 2022
Nummer 13
Boligtype Rækkehus
Etager 2
Værelser 4 værelser
Kvm 124 kvm
Udgift 9.572
Pris 1.055.000 kr.

Rækkehuse i to plan

Uanset om dine drømme handler om god plads til børn og teenagere eller en ekstra stor stue, er et rækkehus i to plan måske det, der gør dem til virkelighed.

Rækkehusene i to plan varierer i størrelse fra 114–124 kvm. Alle boliger har masser af skønt lys fra store vinduer og døre, da både terrasse- og hoveddør er med glas.

Funktionel planløsning
Planløsningen giver dig en selvstændig stue med udsigt til grønne områder og direkte udgang til din private baghave. I husets modsatte ende ligger køkken-alrummet med plads til en god spisekrog. I denne ende af huset finder du også entréen, som er lukket af. Det er praktisk på årstider, hvor der skal være plads til børnenes dryppende gummistøvler, det våde regntøj og de beskidte vinterstøvler.

Badeværelse og gæstetoilet
I stueetagen ligger gæstetoilettet, mens husets badeværelse ligger på 1. sal. Begge rum er indrettet med rengøringsvenlige overflader og et vandbesparende væghængt toilet. På badeværelset har du også bruseniche og vaskesøjle.

Valgfri indretning af førstesal
For at sikre, at boligen passer til dine behov, kan du i høj grad sætte dit eget præg på førstesalen. Du kan enten vælge at indrette den med tre værelser eller med et enkelt værelse og en ekstra stor stue med masser af spændende muligheder. Det er op til dig, hvordan du gerne vil bo.

Se katalog og brochure

Kontakt

Louise Hartmann

Ejendomsmægler

Mobil: 40730010

E-mail

Føj til kontakter

Giv Louise Hartmann besked om din interesse.

Område og kort

Cirkelbuen

Vælg rejseform