Greve Kommune, Sjælland

Greve etape 2

4 værelser, 124 m²

Indflytning 25. juni 2021

Til salg

Åbent hus

Kom til åbent hus i vores udstillingsboliger på Skovbo Allé i Greve. Kontakt Nybolig på tlf. +45 4390 2122 for spørgsmål.

Tid
13:00 - 14:00

Tilføj til kalender

Om boligen

Fakta

Indflytning 25. juni 2021
Nummer 55
Boligtype Rækkehus
Etager 2
Værelser 4 værelser
Kvm 124 kvm
Pris 3.295.000 kr.

Rækkehuse i 2 plan

Uanset om dine drømme handler om god plads til børn og teenagere eller en ekstra stor stue, er et rækkehus i to plan måske det, der gør dem til virkelighed.

Rækkehusene i to plan varierer i størrelse fra 114–124 kvm. Alle boliger har masser af skønt lys fra store vinduer og døre, da både terrasse- og hoveddør er med glas.

Funktionel planløsning
Planløsningen giver dig en selvstændig stue med udsigt til grønne områder og direkte udgang til din private baghave. I husets modsatte ende ligger køkken-alrummet med plads til en god spisekrog. I denne ende af huset finder du også entréen, som er lukket af. Det er praktisk på årstider, hvor der skal være plads til børnenes dryppende gummistøvler, det våde regntøj og de beskidte vinterstøvler.

Badeværelse og gæstetoilet
I stueetagen ligger gæstetoilettet, mens husets badeværelse ligger på 1. sal. Begge rum er indrettet med rengøringsvenlige overflader og et vandbesparende væghængt toilet. På badeværelset har du også bruseniche og vaskesøjle.

Værelser på førstesal
Førstesalen er indrettet med tre rummelige værelser samt et bredt gangområde ved trappen.

Kontakt

Nybolig Greve Strand

Ejendomsmægler, Mariann Trolledahl

Telefon: +45 4390 2122

E-mail

Føj til kontakter

Giv Nybolig Greve Strand besked om din interesse.

Område og kort

Vælg rejseform