Vi vil gøre det lettere at leve bæredygtigt

Verden udvikler sig hurtigt. Urbanisering, digitalisering og klimaforandringer indebærer både udfordringer og muligheder. Flere mennesker skal deles om de samme ressourcer og den samme plads.

Ved hjælp af enkle midler vil vi bygge bæredygtigt og skabe muligheder for et bedre liv. Når vi skifter til en mere bæredygtig fremtid, er det vigtigt ikke at gøre det kompliceret. Vi ønsker, at det skal være enkelt for mennesker at leve bæredygtigt i og omkring hjemmet. Behovet for mindre lejligheder, der er optimalt udnyttet, er stigende. Mere funktionalitet på mindre plads. Vi vil være bedst til at få mest muligt ud af både kroner og kvadratmeter for at spare på både vores kunder og jordens ressourcer. På den måde skaber vi bedre forudsætninger for planeten, for mennesket og for en bæredygtig forretning.

Social bæredygtighed

Ikano har et stort socialt engagement, som primært er drevet af vores stærke værdier. Vores metode bygger på engagement, at vi arbejder sammen og ud fra de lokale forudsætninger.

Økonomisk bæredygtighed

En vigtig succesfaktor for os er, at vi arbejder med standardisering og gentagelse. Resultatet er lavere boligomkostninger og boliger, som flere har råd til.

Økologisk bæredygtighed

Miljøbevidsthed og energibesparelse er en naturlig del af vores virksomhed. Vi ønsker også at gøre det lettere for vores kunder at leve bæredygtigt med smarte løsninger og pladsbesparende boliger.