Greve Kommune, Sjælland

Greve

Indflytning nov. 2019 - aug. 2020

Til salg

Om boligprojektet

Hurtige facts

Overtagelsesdag nov. 2019 - aug. 2020
Boligtyper Rækkehus
Boform Ejer
Antal boliger 232 stk.
Værelser 3-4 værelser og køkken
Kvm 90-125 kvm
Pris 2.995.000-3.345.000 kr.

232 nye rækkehuse – nu til salg

Velkommen til 232 nye rækkehuse i både 1 og 2 plan. Boligerne er indrettet i samarbejde med IKEA og er på mellem 90 kvm og 125 kvm. Tværhøjgård er oplagt for jer, der vil have mere plads, en lille have og kort afstand til København. Men også oplagt for jer, der har tomme kvm i dag og er trætte af store græsplæner, der skal slås.

Kort fortalt er Tværhøjgård oplagt for alle, der hellere vil leve livet og være sammen end skrue og bygge på deres bolig – de nye rækkehuse er nemlig bygget til en minimal grad af vedligeholdelse.

Området ved Tværhøjgård er grønt, her er kort til indkøb og kun en halv time til København. Greve udvikler sig for tiden, foreningslivet er stærkt og udbuddet af skoler er godt og Greve har masser at byde på for den unge børnefamilie. Gode daginstitutioner og skoler, masser af idræts- og fritidsaktiviteter, et stort stinet til de bløde trafikanter, skove og naturområder samt en otte kilometer lang kystlinje med en fin strand.

Hos Ikano Bolig, tror vi på at fællesskaber er vigtige for os alle. Derfor indretter vi både boliger og områder, så det bliver nemt at dyrke fællesskaberne i hverdagen. Bydelshuset i Tværhøjgård er første eksempel. Det hedder Nærvær, og navnet er ikke tilfældigt. Her er nemlig plads til nærvær mellem beboere, naboer, unge og gamle. Et levende samlingspunkt skabt sammen med beboerne.

Vi begynder etableringen af Bydelshuset Nærvær, så snart vi har fået de nødvendige tilladelser fra kommunen. 

Få flere oplysninger hos Danbolig Greve/Solrød  på telefon 43 90 00 99. Eller reservér bolig med det samme.

Boliger og priser

Vælg bolig

Kontakt

René Brandt

Administrerende direktør

Telefon: +45 5154 1155

E-mail

Føj til kontakter

Giv René Brandt besked om din interesse.

Område og kort

Vælg rejseform