Hillerød Kommune, Sjælland

Hillerød - rækkehuse

3 værelser, 111 m²

Indflytning fra maj 2021

Til salg

Om boligen

Fakta

Indflytning Fra maj 2021
Nummer 34
Boligtype Rækkehus
Etager 1
Værelser 3 værelser
Kvm 111 kvm
Pris 3.395.000 kr.

Et-plan bolig med muligheder

Nyd glæden ved en et-plansbolig, der er gennemlyst og giver dig mulighed for fleksibel indretning. Her er både mulighed for at vælge et ekstra værelse, walk-in-closet eller et ekstra toilet.

Kvadratmeterne i rækkehuset er optimeret, i samarbejde med IKEA, så du får mest muligt ud af dem bl.a. med skabsvægge, der står klar den dag du flytter ind.
Som udgangspunkt er et-plansboligerne disponeret med to rummelige værelser og en gennemlyst stue eller en vinkelstue. Du har mulighed for at tilkøbe et tredje værelse. Uanset dit valg er der maksimal udnyttelse af dagslyset i din stue med et stort vindue og terrasse – og hoveddør med glas.
Køkken-alrummet er lyst og med ovenlysvindue. Der er god køkkenbordplads, som er indrettet til at gøre arbejdsgangene så lette som muligt, når du tilbereder aftensmaden.
Badeværelset finder du via gangen. Gangen giver dig mulighed for ekstra opbevaringsplads eller f.eks. til at folde tøj. Der er mulighed for at tilkøbe et ekstra toilet eller et walk-in-closet i gangen. Badeværelset er med rengøringsvenlige overflader samt et vandbesparende, væghængt toilet. Badeværelset rummer også en bruseniche og vaskesøjle.

Kontakt

Louise Hartmann

Ejendomsmægler - Nybolig Hillerød

Telefon: +45 40730010

E-mail

Føj til kontakter

Giv Louise Hartmann besked om din interesse.

Område og kort

Vælg rejseform