Hillerød Kommune, Sjælland

Hillerød - rækkehuse

Indflytning december 2020

Til salg

Visninger

Slå vejen forbi åbent hus - og nyd det smukke område, mens du hører mere om de nye rækkehuse i Hillerød. Adressen er Tulstrupvej 3, Hillerød

Tid
13:00 - 14:00

Tilføj til kalender

Om boligprojektet

Hurtige facts

Overtagelsesdag december 2020
Boligtyper Rækkehus
Boform Ejerboliger
Antal boliger 22 stk.
Værelser 3-4 værelser og køkken
Kvm 90-132 kvm
Pris 3.000.000-3.550.000 kr.

Drømmen om rækkehus


Drømmer du om at bo i etplansrækkehus? Køb inden jul og få et gæstetoilet med som gratis tilvalg.

Kubiksmarte rækkehuse i grønne omgivelser

Drømmer du om en optimal udnyttelse af pladsen i din bolig? Velkommen til kubiksmarte rækkehuse i et og to plan, der er indrettet i samarbejde med IKEA Taastrup. Rækkehusene ligger i Hillerøds grønne boligkvarter, Ullerød. Blot ti minutter på cykel, nord for byens centrum.

Med et rækkehus i Cirkelbuen i Hillerød kan du nyde dagene i en rummelig og lys stue med gulv-til-loft-vinduer. I de lune sommeraftener er der rig mulighed for at trække udendørs, på en af dine to terrasser, eller løbe en tur i de omkringliggende skove.
Rækkehusene er i et og to plan på mellem 90 kvm og 132 kvm. De er indrettet i samarbejde med IKEA, hvilket betyder at rummene er skabt med enkelt og holdbart interiør, som gør det nemt at tage boligen i brug og leve livet. Og køber du tidligt i processen, har du mulighed for at lave tilvalg til dit rækkehus.

Drømmer du om Nærvær?
Et Nærvær hvor fællesspisning og arrangementer er for alle. Vi planlægger at bygge et bydelshus kaldet Nærvær, der vil bidrage til liv imellem husene. Vi faciliterer mødet mellem dig og dine kommende naboer før, under og efter byggerierne er færdige.
Lokale relationer bidrager til, at I føler jer hjemme i det nye lokalområde. Det er det gode naboskaber, der giver fornemmelsen af at høre til. Derfor består vores projekter altid af mere end mursten og mørtel – de består af fællesskab og nærvær.

Få flere oplysninger hos Danbolig Hillerød på tlf. 48 24 21 11 eller e-mail: hilleroed@danbolig.dk. Du kan også slå vejen forbi butikken på Frederiksværksgade 7, 3400 Hillerød.

Boliger og priser

Vælg bolig

Kontakt

Giv Søren Nielsen besked om din interesse.

Område og kort

Ullerødbyen

Ti minutter på cykel, nord for Hillerød centrum, finder du Hillerøds nyere bydel kaldet Ullerødbyen.

En cykelby med det meste i nærheden

Ullerødbyen er i de seneste år blevet til et stort boligområde med skoler, daginstitutioner, dagligvarebutikker og grønne arealer. Her bor du tæt på naturens rolige omgivelser, der er oplagt til løbe- og familieture.

Fra bydelen og de kommende hjem i Cirkelbuen,i Ullerød, når du hurtigt motorvejen mod København eller du kan nemt tage S-toget, der kører direkte.

  • 5 min. på cykel fra Hillerøds bedste kommunale folkeskole med høj trivsel
  • 10 min. til Gribskov
  • 13 min. til Hillerød Station
  • 10 min. til Hillerød centrum med Frederiksborg slot, -sø og -barokhave, et stort udvalg af butikker.
  • 15 min. til Frederiksborg Centret med svømme- og badmintonhal
  • Ca. 40 min. med bil til Københavns Hovedbanegård
  • Ca. 40 min. med S-toget til Københavns Hovedbanegård

Vælg rejseform