Hillerød Kommune, Sjælland

Parcelhusgrunde i Hillerød

850 m²

Indflytning fra november

Til salg

Visninger

Kom til Åben Grund! Gå på opdagelse i det smukke område, hvor du kan bygge din drømmebolig. Adressen er Tulstrupvej 3, Hillerød

Tid
13:00 - 14:00

Tilføj til kalender

Om boligen

Hurtige facts

Størrelse på grund 850 kvm
Indflytning Fra november
Nummer 16
Boligtyp Parcelhusgrund
Pris 2.395.000 kr.

Hjørnegrund med byggefrihed

Indfri drømmen om at bygge dit eget hus med selvvalgt entreprenør. Denne parcelhusgrund er en dejlig hjørnegrund på 850 kvm, så du kan få have hele vejen rundt om huset. Grunden ligger med udsigt til de grønne fællesarealer.

Nu har du mulighed for at få din unikke drømmebolig, hvor du kan opleve hele processen – fra det første spadestik og frem til indflytningen. Du er ikke forpligtet til at benytte en bestemt entreprenør til at bygge din bolig, så mulighederne er mange. Du kan vælge et typehus eller få tegnet et hus.

Speachbubble-40x40@2x.png Velkommen til Ullerødbyen

Ti minutter på cykel, nord for Hillerød centrum, finder du Hillerøds nyere bydel kaldet Ullerødbyen. Ullerødbyen er i de seneste år blevet til et stort boligområde med skoler, daginstitutioner, dagligvarebutikker og grønne arealer. Her bor du tæt på naturens rolige omgivelser, der er oplagt til løbe- og familieture. Fra bydelen og de kommende hjem i Cirkelbuen, når du hurtigt motorvejen mod København eller du kan nemt tage et direkte S-tog.

Situationsplan

floorplan.jpg

Kontakt

Giv Søren Nielsen besked om din interesse.

Område og kort

Vælg rejseform