Hillerød Kommune, Sjælland

Hillerød

992 m²

Indflytning fra november

Til salg

Om boligen

Hurtige facts

Størrelse på grund 992 kvm
Indflytning Fra november
Nummer 1
Boligtyp Parcelhusgrund

Parcelhusgrunde med byggefrihed

Nu begynder salget af de første 14 parcelhusgrunde i Ullerødbyen. Her kan du indfri drømmen om at bygge dit eget hus med selvvalgt entreprenør. Denne parcelhusgrund er 992 kvm – og en dejlig hjørnegrund. Grunden grænser op til det grønne areal med en lille sø.

Du har nu mulighed for at få din drømmebolig opført, hvor du kan være tæt på hele processen – fra det første spadestik og frem til indflytningen. Du er ikke forpligtet til at benytte en bestemt entreprenør til at bygge din bolig, så mulighederne er mange. Du kan vælge et typehus eller få tegnet et hus.

Speachbubble-40x40@2x.png Velkommen til Ullerødbyen

Ti minutter på cykel, nord for Hillerød centrum, finder du Hillerøds nyere bydel kaldet Ullerødbyen. Ullerødbyen er i de seneste år blevet til et stort boligområde med skoler, daginstitutioner, dagligvarebutikker og grønne arealer. Her bor du tæt på naturens rolige omgivelser, der er oplagt til løbe- og familieture. Fra bydelen og de kommende hjem i Cirkelbuen, når du hurtigt motorvejen mod København eller du kan nemt tage et direkte S-tog.

Situationsplan

floorplan.jpg

Kontakt

René Brandt

Administrerende direktør

Telefon: +45 5154 1155

E-mail

Føj til kontakter

Giv René Brandt besked om din interesse.

Område og kort

Vælg rejseform