Greve Kommune, Sjælland

Greve etape 2

Indflytning ultimo 2020

Til salg

Visninger

Kom indenfor i en et-plansbolig til åbent hus! Adressen er Skovbo Allé, 2670 Greve

Tid
13:00 - 14:30

Tilføj til kalender

Om boligprojektet

Hurtige facts

Overtagelsesdag Ultimo 2020
Boligtyper Rækkehus
Boform Ejer
Antal boliger 30 stk.
Værelser 3-4 værelser og køkken
Kvm 90-124 kvm
Pris 2.895.000-3.545.000 kr.

Rækkehuse i grønne omgivelser og tæt ved Greve Strand

Drømmer du om en optimal udnyttelse af pladsen i din bolig? Velkommen til kubiksmarte rækkehuse i et og to plan, der er indrettet i samarbejde med IKEA Taastrup.

Med et af de 30 rækkehuse i etape to i Tværhøjgård kan du nyde dagene i en rummelig og lys stue med gulv-til-loft-vinduer. I de lune sommeraftener er der rig mulighed for at trække udendørs, på en af dine to terrasser, eller cykle ti minutter til stranden for at få en aftendukkert.

Rækkehusene er i et og to plan på mellem 90 kvm og 125 kvm. De er indrettet i samarbejde med IKEA, hvilket betyder at rummene er skabt med enkelt og holdbart interiør, som gør det nemt at tage boligen i brug og leve livet. Og køber du tidligt i processen, har du mulighed for at lave tilvalg til dit rækkehus.

Ved indflytning i de kommende rækkehuse i etape to har du allerede naboer. De første beboere flytter ind i december i år, så der gode muligheder for at falde til – og ikke mindst blive en del af fællesskabet, der allerede blomstrer i boligkvarteret.

Vi støtter Nærvær

Bydelshuset i Tværhøjgård er et eksempel og symbol på det gode fællesskab, lokalmiljø og naboskab. Det hedder Nærvær, og navnet er ikke tilfældigt. Her er nemlig plads til nærvær mellem beboere, naboer, unge og gamle. Et levende samlingspunkt skabt sammen med beboerne.

Få flere oplysninger hos Danbolig Greve/Solrød  på telefon 43 90 00 99. Eller reservér bolig med det samme.

Boliger og priser

Vælg bolig

Kontakt

Giv Michael Rask besked om din interesse.

Område og kort

Vælg rejseform