Sådan håndterer vi COVID-19

For os i Ikano Bolig er det vigtigt, at hjemmet er et roligt og sikkert sted. Situationen ændrer sig konstant, og vi følger udviklingen og myndighedernes råd om at gøre kontakten med os så sikker som muligt. For at mindske risikoen for smittespredning har vi ændret procedurerne for, hvordan vi arbejder og har derfor indført en række forholdsregler. 


Vi ønsker at informere dig om følgende:
 

 • I Cirkelbuen i Hillerød afholder Nybolig normale åbent hus arrangementer igen. I Tværhøjgård i Greve har du mulighed for at booke en personlig fremvisning hos danbolig Greve. Mægleroplysninger findes under de enkelte boligprojekter. Find vores projekter her. Personlige fremvisninger sker under Sundhedsstyrelsens anbefalinger.
 • Hvis du har været eller føler dig syg, beder vi dig om at vente med at booke en personlig fremvisning. 
 • Har du spørgsmål? Så kontakt os endelig på hej@ikanobolig.dk eller find os på siden: https://ikanobolig.dk/kontakt/ 

FAQ

 • Hvornår kan jeg komme til åbent hus?

  Vi afholder normale åbent hus arrangementer i Cirkelbuen i Hillerød igen. I Tværhøjgård i Greve er der mulighed for at booke en personlig eller virtuel fremvisning hos danbolig.

 • Jeg er interesseret i at komme til åbent hus, men jeg ønsker ikke at mødes fysisk

  Hvis du ikke ønsker en personlig fremvisning med en mægler, har du også mulighed for at få en virtuel fremvisning via FaceTime eller Skype. Du skal blot kontakte vores mægler og aftale hvilken form for fremvisning, der passer dig bedst.

 • Er det sikkert at tage til åbent hus eller få en personlig fremvisning?

  Det er sikkert både at tage til åbent hus eller booke en personlig fremvisning. Vores mæglere står klar med handsker og håndsprit eller spritservietter.

 • Kan jeg stadig angive min interesse for en bolig online?

  Det kan du i hvert fald. Du finder alle Ikano Boligs projekter på ikanobolig.dk. Her kan du både angive, at du er interesseret i et projekt eller en bestemt bolig, men du kan også kontakte mægleren direkte for at booke en personlig fremvisning.  


Denne side opdateres løbende. Sidst opdateret 8. juni 2020.

Hold dig også gerne opdateret om COVID-19 situationen på coronasmitte.dk.