Sådan håndterer vi COVID-19

I takt med at udviklingen ændrer sig herhjemme, følger vi myndighedernes råd nøje for at mindske smittespredning. Vi justerer derfor løbende alle vores forholdsregler, så du altid er i trygge og sikre hænder, hver gang du møder os.  


Vigtig information vedr. kontakt med os:
 

 • Cirkelbuen i Hillerød afholder Nybolig som normalt åbent hus-arrangementer  dog med påkrævet tilmelding. Det samme gælder for Tværhøjgård hos Nybolig i Greve. På begge projekter er det muligt at booke en personlig fremvisning, hvor du og mægler finder et tidspunkt, der passer dig. Mægleroplysninger finder du under de enkelte boligprojekter. Se vores projekter her. 
 • Har du været syg, eller føler du dig dårlig, beder vi dig om at vente med at booke en personlig fremvisning og møde op til åbent hus.
 • Har du spørgsmål, så kontakt os endelig på hej@ikanobolig.dk. Du finder os også her: https://ikanobolig.dk/kontakt/ 

FAQ

 • Hvornår kan jeg komme til åbent hus?

  Vi afholder åbent hus om søndagen, men det er nødvendigt, at du tilmelder dig ved at kontakte Nybolig Holte eller Nybolig Greve.

 • Jeg er interesseret i at komme til åbent hus, men jeg ønsker ikke at mødes fysisk

  Hvis du ikke ønsker en personlig fremvisning med en mægler, har du også mulighed for at få en virtuel fremvisning via FaceTime eller Skype. Du skal blot kontakte vores mægler og aftale hvilken form for fremvisning, der passer dig bedst.

 • Er det sikkert at tage til åbent hus eller få en personlig fremvisning?

  Det er sikkert både at tage til åbent hus eller booke en personlig fremvisning. Vores mæglere står klar med handsker og håndsprit og har selvfølgelig mundbind eller visir på.

 • Kan jeg stadig angive min interesse for en bolig online?

  Det kan du i hvert fald. Du finder alle Ikano Boligs projekter på ikanobolig.dk. Her kan du både angive, at du er interesseret i et projekt eller en bestemt bolig, men du kan også kontakte mægleren direkte for at booke en personlig fremvisning.  


Denne side opdateres løbende. Sidst opdateret 10. marts 2021.

Hold dig også gerne opdateret om COVID-19 situationen på coronasmitte.dk.