Sådan håndterer vi COVID-19

For os i Ikano Bolig er det vigtigt, at hjemmet er et roligt og sikkert sted. Situationen ændrer sig konstant, og vi følger udviklingen og myndighedernes råd om at gøre kontakten med os så sikker som muligt. For at mindske risikoen for smittespredning har vi ændret procedurerne for, hvordan vi arbejder og har derfor indført en række forholdsregler. 


Vi ønsker at informere dig om følgende:
 

  • Vi har aflyst vores Åbent Hus-arrangementer, men du kan booke en personlig fremvisning hos Nybolig Hillerød og danbolig Greve. Det samme skal du gøre, hvis du ønsker en fremvisning i vores udstillingshus i Tværhøjgård i Greve. Kontaktoplysninger findes under de enkelte boligprojekter. Personlige fremvisninger sker under Sundhedsstyrelsens anbefalinger, og mæglerne står klar med håndsprit.  
  • Hvis du er interesseret i et af vores projekter, eller en specifik bolig, kan du stadig angive din interesse her på ikanobolig.dk - så kontakter mægleren dig efterfølgende. Find vores projekter her.
  • Hvis du har været eller føler dig syg, beder vi dig om at vente med at booke en personlig fremvisning. Det samme gør sig gældende, hvis du har været i udlandet indenfor de seneste 14 dage eller har været i kontakt med en, som har haft COVID-19 lignende symptomer.
  • Har du spørgsmål? Så kontakt os endelig på hej@ikanobolig.dk eller find os på siden: https://ikanobolig.dk/kontakt/ 

På byggepladserne har vi gjort følgende tiltag for fortsat at holde byggeriet i gang: 

  • Håndværkerne holder forskudt frokostpause 
  • Håndværkerne holder den anbefalede afstand til hinanden  
  • Der kan ikke arrangeres personlige fremvisninger i dagtimerne på hverdage, hvor håndværkerne arbejder på byggepladsen 


Hold dig også gerne opdateret om COVID-19 situationen på 
coronasmitte.dk. 

 

Denne side opdateres løbende. Sidst opdateret 24. marts 2020.