Vi tænker uden for væggene

Forløbet

Hvis du har interesse i et af vores projekter før officiel salgsstart, vil du blive inviteret til et forsalgsarrangement. Du skal blot skrive dig op under ”køb bolig” og give os tilladelse til at kontakte dig. Ved salgsarrangementerne vil du blive grundigt informeret omkring boligerne, materialerne, indretningerne, området m.v. Vi anbefaler, at du har talt med din bank inden og har fået et lånebevis, før du står til arrangementet.

Der er fem steps, når du skal købe en ny bolig:

  1. Du kan reservere din nye bolig i op til 5 dage – så kan du nå at aftale møde med mægleren og gennemgå salgsmateriale og købsaftalen nøje
  2. Herefter underskriver du en købsaftale, hvor du har 6 dage til at få afklaret evt. bank- og advokat forbehold
  3. Senest 6 dage efter købsaftalen underskrives, skal du stille en bankgaranti for købesummen
  4. 14 dage inden overtagelse skal købesummen deponeres og erstatter dermed bankgarantien
  5. Der er et informationsmøde inden, du flytter ind, så du har al den viden, du har behov for inden indflytning.

Fordele ved nybyggeri:

Ved nybyggeri er der ingen overraskelser i dit hus eller lejlighed.

Inden indflytning får I en gennemgang af hele boligen, hvor eventuelle mangler eller fejl registreres. Disse vil vores entreprenør udbedre inden indflytning, hvilket er din sikkerhed for at flytte ind i en komplet bolig, der er indrettet så hver en kvadratmeter er udnyttet med øje for alle detaljer og løsninger. Der er mange muligheder for at tilpasse boligens indretning efter dine behov og dit liv.

Der vil være opfølgning på boligen efter ca. et halvt år og igen ved 1 og 5 års afleveringsdatoen. Dette er din sikkerhed i forhold til at boligen lever op til dine forventninger og krav.

Fordelene er mange. Lige fra lavere energiforbrug og indblik i hele processen lige fra gravkoen går i jorden til du kan flytte ind.

Ved køb af nybyggeri, står du aldrig alene med boligen og dine spørgsmål. Vi står klar til at hjælpe, guide og vejlede. 

Vi søger efter jord i København og omegn

Vælger du Ikano Bolig i forbindelse med dit jord- og ejendomssalg, får du en partner, som lægger vægt på fair vilkår, sund fornuft og enkelhed. Du drager desuden fordel af Ikanos store netværk og erfaring med at bygge for folk med normale indkomster.

René Brandt

Administrerende direktør

+45 5154 1155

Tilføj kontakt